Fiskefredag & Magic mushrom!

Mangopalms spot: Tuk tuk , Sumatera, Indonesien
Condition: sega hallon båtar..
Lokal time: late night!

 

Tidigt imorse spelades en symfoni av alarm från våra telefoner samt klocka! Idag fick vi inte försova oss! För idag var det daggs att ge sig ut på den otroligt hemska och grymma sjön för att jaga mat till byn.. djupet i sjön når anda ner på 450 meter så det vilar en hel del monster i sjön..

Det krävs en stabil frukost! Sandwich, banana panncake och lite vätska sen va magen full! Redan på frukosten får vi ett erbjudande inför kvällens middag.. magic mushrom! Knark flödar för fullt i indonesien igår körde en man upp jämsides på en moppe och erbjöd marijuana men när till och med våran husvärd börjar erbjuda då har det gått långt. Vi beställer inte mushrom något mer :D..  Beger oss ner mot hamnen för att möta upp våran guide och hans harpun kompis. Åker ut på den osäkra sjön och förbereder oss för en kamp mellan djur och människa!

 

 

Efter ungefär 20 min båtfärd släpper vi av harpunkillen som tydligen ska simma längsmed land och jaga fisk medans vi åker ut på djupare vatten och söker efter den stora fångsten! Kommer fram till en fiske odling och gör iordning våra redskap.. bottenmete är det som gäller, djup runt 20 – 30 meter. . vi sätter på lite mask och lutar oss tillbaka.. stillsamt guppar vi runt i båten, inget tecken på liv i sjön, solen spricker fram mellan molnen och höjer medeltemperaturen med 479 %..

 

 

 

Efter 20 – 30 min var det daggs att byta position, liknande ställe en bit längre bort. Här stannade vi i ungefär lika lång tid sen tyckte guiden det inte var lönt att fiska mer.. åker in och hämtar våran harpun kille, bättre lycka för honom! Stannar till en liten sväng till innan vi beger oss hem för grillning!

 

Uppe vi guidens hus slår vi oss ner och inväntar en middag, ny grillad fisk och ris! Ingen jätte dum middag lite tråkigt att man inte fångat fisken själv men det visste ju inte alla människor som gick förbi!

 

Eftermiddagen och kvällen börjar vi reka info om västkusten eftersom vi troligtvis lämnar ön imorgon för dykning, solning och chill på någon ö längs indonesiens västkust!

 

/mango2palm

 


Kommentarer
Postat av: mamma palm

Killar!

Imorgon skall vi ha "mammaträff" i Bråten. Ni fixade det ju inte innan ni åkte. Välkomna kl.15!!



Ha det jättebra, ni är värda det.

2009-11-13 @ 16:12:13
Postat av: mangomamma

Det skall bli kul att träffas utan små killarna vi får ta en riktig fest när de kommer hem eller hur med falukorv och burk ananas och annat gottigott som det svenska smörgåsbordet bjuder på, KILLAR det finns kvar när ni kommer hem vi fryser in till er från bordet. Imorgon skall vi bara glögga och ha det myssss o pysssssssss i skogen bland alla tomtar o troll.Palmen detskall blir kul att träffa din mamma.

2009-11-13 @ 18:34:48
Postat av: mango

ha saa skoj!

2009-11-14 @ 13:25:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0