Mongo goes mango!

Som utlovat kommer har Gastbloggen direkt fran sjukhussangen!


Spotted at: På tan tock seng hospital, våning 10, säng 28 samt 25..


Mango skriver:

En vecka hittills på sjukhus och mycket längre lär det nog inte bli… förhoppningsvis.. va har hänt?? Joo, Mango åkte in på söndagen den 25:e efter några dagar med feber, huvudvärk, muskelvärk, diarre och yrsel, kände att det blev lite irriterande.. Åkte in till sjukhuset och fick förklara mina besvär 511 gånger för lite olika lösa människor inne på sjukhuset.. dom kollade lite på mig och frågade en massa frågor, här använder man lite finare ord för allt såå fattade inte möe till en början.. bajsa är tex ”pass motion”… jag saa ”poo” dom första dagarna och tyckte det funkade bra…

Domen efter 4 blodtest, ett ”pass motion” test och ett ryggmärgstest blev: denghi feber och hjärninflammation.. ni som inte haft denghi feber kan man enkelt förklara en helvetes huvudverk!! Annars har tiden mest spenderats med tv tittande, det mesta på engelska! Lille fot är klart bäst, förgyller mina dagar med sina äventyr!

Mycket kredit till pelle med som ordnat och grejat så jag ska ha det bra! Idag hade han med en dubbel cheese burgare och en snickers!! Något som uppskattas när man inte ätit något! Hans bror kommer även på måndag och gör oss sällskap på resan, då blir det två palm att hålla reda på.. eller två palm som håller koll på en mango kanske?

 

 

//Mongo


Kommentarer
Postat av: Emmi

Men lilla gubben vad söt du är i din smurfkostym!

2009-11-01 @ 21:17:10
Postat av: mangomamma

Fidde nu springer ni inte runt i pissetofflorna och shortsen i junglen utan skyddar er med ljusa heltäckande klädder.Nu har du prövat en del saker försök nu att vara rädd om dig så att ni kan ha en rolig resa och drick vatten nu så att kroppen är i balans. Ronny byter däcken åt oss i ösregn. Va rädda om er.KRAM

2009-11-02 @ 16:40:59
Postat av: Palmen

Jo de ska du veta mongomamma, att nar det kommer till skydden, da vet vi vad som galler! Garna dubelt om det gar ;)

2009-11-02 @ 18:40:02
URL: http://mangopalm.blogg.se/
Postat av: Emmi

och så att alla andra som följer bloggen också kan njuta av eran resa i lugn och ro! :P förstår ni hur tråkigt det här är att följa??!! ;D hi hi puss på er

2009-11-02 @ 22:56:39
Postat av: Tommy (Emmis.. ja ni vet)

Tjena Mongot

Snygg liksom! Framförallt riktigt kul att höra att du kommer på fötter snart igen. Hoppas ni kan fortsätta eran resa på samma roliga sätt som innan Denghi-förbannelsen drog över dej. Kul att du ger den långe lite kredit, hoppas han kommer på fötter ekonomiskt snart igen... ;-) Har P vart ute o förlustat sej på nattliga äventyr och tömt reskassan på sprit och sällskap tro? Hmmm... Låter knepigt. :-)

Rapport från Own home:

Huset sålt! Fick hur bra som helst, folk var galna att bjuda över varann. De som fick det till slut känns bra att de får bo här och ta över vårt arv..

Idag fixade lägenhet sej. Fabriksgatan 10 en fyra på över 100 m2 på vån 3. Två små pitchar i dogleg till Harrys eller en jävligt hård drive rakt in i Sofia kyrkan för att skrämma lite slag på de i bänkarna inklusive prällen! Hahaha Ska bli skönt med att komma till city och slippa världens tråkigaste Ådalsväg upp o ner upp o ner.

Ha det gott

Kramar från

Tommy, Catarina och Adam

2009-11-03 @ 15:11:44
Postat av: Linus

Gött att se att du lever fidde:) Hoppas de går fort nu tills du blir bättre så att ni kan fortsätta äventyret.

Ha de gött

2009-11-04 @ 16:22:29
Postat av: mango

mango is back!!

alla våra läsare är lika störda, vilket vi gillar skarpt!! :D kommer en uppdatering idag sen ska vi blogga stenhårt för nu drar äventyret vidare!

2009-11-06 @ 10:56:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0