aah veteraner, Ni får det för tältpriset!


Efter inlägget igår (förrgår?) kom vi in till ett mörkt och något kusligt vandrarhem, möter en liten thailändare. Han säger att vi får ett dubbelrum för samma pris som sovsalen, normal pris på dubbelrum 400 och nu 120 istället! gör oss hemmastadda och somnar rätt fort.
Skulle gått upp runt 8 - 9 på lördagen va tanken men vakna runt 09.30 men va fan det är ju ändå semester! Tar en riktig kalldusch och går ut mot bussen, står och väntar och väntar men ingen buss kommer.. börjar därför traska mot centrum, på en liten tvärgata sitter en tant på en moppe och ler konstigt. Fortsätter förbi och när vi är mellan tanten och bilen springer en skorpion fram.. jaa man fick hjärtat i halsgropen! Har annars inte tänkt så mycket på att det finns en del farliga djur men idag har man verkligen uppmärksammat detta! Går mot stadens kända tempel och sätter oss utanför för lite frulle..
Något som verkligen märkts är att turister inte är vanliga i detta området! folk tittar, pekar och vinkar helt annorlunda mot bangkok. Mitt under våran frulle kommer 3 killar fram och vill ta bilder på oss.. känner oss lite som kändisar :P..
Efter templet går vi mot thai-massagen som ligger på en flotte nere vid floden. mycket trevligt ställe och våran första massage för 150 battar. när man ligger och blir knådad som bäst hör jag att tjejerna ropar till, kollar dit och en kille lufter upp en orm och bär bort till andra kanten på båten och slänger i fanskapet.
Säger till pelle som tidigare under dagen sagt att han hatar ormar att vi hade en precis i vattnet bredvid oss.. som nya färdigknådade rymdblommor traskar vi vidare mot middagen, blev spagetthi för mig och något friterat till pelle. Går hem för att ha en paus på dagen innan kvällen börjar, båda somnar och vaknar 4 timmar senare..
Vi vaknar av ett otroligt åskoväder och massa regn, detta är inget problem om regnet hade hållt sig utanför rummet, men det riktigt forsar in från taket och samlas på golvet. slänger upp allt i sängen och sitter en stund tills det knackar på dörren, då är det han som jobbar på vandrarhemmet som undrar om vi är hungriga.
och visst är vi det och något va vi ju tvunga att äta så vi åker med i hans pickup mot en restaureng vid kanalen som tydligen "slänger" maten i luften, går in och beställer och visst slänger han den! en kille går upp på en ramp och han som steker maten där nere slänger upp det som är färdigstekt i stekpannan upp till honom
på rampen som fångar det på tallrikar. Sitter under hela middagen och får en massa tips om thaliand och hur man ska resa på bästa sätt! imorgon bär det av mot chaing mai med buss troligtvis.


Vårat nya gemytliga hem!



En helt vanlig pose av oss 2.. Tilltalande?



3 Ashäftiga killar, en dubbelt så lång som dom andra




Massageparadiset på floden!


Som sagt, gemytliga hemmet! Flodvarning på golvet!!



Monsunregnsposition intas! Allt upp från golvet, inkl Pelle!



"In Sweden we say: Don´t play with the food!"



"Oane" & Fiddelur utspisar dagens sista Thaimat



// Mango

Kommentarer
Postat av: Pia Magnusson

Följer er på kartan Ni är bra långt upp nu....Kram

2009-09-06 @ 19:39:14
Postat av: Anonym

Jaa längre upp än så här blir det inte, helt annorlunda mot längre ner i thailand och dom säger att man ska besöka chiang mai för att verkligen se thailand och det kan jag nog hålla med om :D

2009-09-07 @ 09:16:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0