Mellandagarna

MP:s position: I en soffa, Agnes water, Australien
Alkoholhalt denna lördag: 0.0 promille
Plan: Hedda söder ut.



Då va julen över med all snö, julmat, tomtar och klappar som vi inte såg skymten av! Men julgroggen missade vi inte! Julafton slutade nere vid stranden, på en filt med en mugg vin till solnedgången. Här vill vi starkt poängtera att vi fes ljudligt, svor på flera olika språk och sjöng kampsånger för att visa vår manlighet! När vi först kom ner var där en del folk, men allt eftersom timmarna gick sinade även folkmassorna och det slutade med att bara Mango och Palmen satt nöjda bakom ett vindskydd som dom hittat. 4 liter mongooool delade MP på innan det va daggs att bege sig hem för att sova med alla andra tyskar som invaderat hela australien!





Juldagen, den dag australiensare firar jul, gick i lugnets tecken. Fram på eftermiddagen gick vi dock ner till stranden för ett svalkande dopp och här måste det vara tradition på att bada vid jul för stranden va full med folk! Dock ingen tomte..

På annandagen fanns en tanke att börja lära oss surfa! Men vi glömde ställa klockan och vaknade någon enstaka minut(er) för sent, men vem är gladast?? Det hade nog vart en bra dag att lära sig på eftersom det blåste rätt bra och vågorna var betydligt större än tidigare dagar! Men brädor är för homosexuella män och snickare så vi lärde oss att surfa på magen vilket fungerade alldeles utmärkt, konstigt nog var det bara MP och barnen som använde sig av den tekniken..  



Många undrar säkert när två arbetarklass killar ska börja håva in stor kovan i Australien. Det undrar vi också. Men imorgon bär bussen av mot Bundaberg, ett kännt ställe att plocka tomater på, som förhoppningsvis ska ändra vårat levnadssätt och göra det möjligt att komma hela vägen runt jorden.

Kvaliten på våran matlagning har ständigt förbättras och vi blir nästan lite förvånade när vi sitter med en tallrik framför oss med grönsaker och andra nyttigheter.
Jag ska ge tre exempel:
24:e – Pasta, Fiskpinnar, Annas pepparkakor!, BBQ chips, cola
25:e – Pasta, korv, ananasskivor, sallad, gurka, tomat, färskt bröd, jucie. Här ska dock tilläggas att allt grönt samt brödet blev över från julbordet som tyskarna hade.
26:e – Pasta, bolognese, ost, morot, juice   



// Machopalmos

Kommentarer
Postat av: Grille

Annas pepparkakor sitter aldrig fel ;)

2009-12-27 @ 23:57:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0