Nyårslöfte 2009/2010!

Nu äntligen jobbar vi! Pause…  NOT! Mycket har gått emot oss den senaste tiden, men som vi säger tänk om allt skulle gå våran väg! (nån gång vore dock roligt) Vi anlände till Bundaberg, glada i hågen, och vi har så sent som på bussresan mobbat två svenska tjejer som bara jobbat en dag på en bananfarm och tänkt ”stabor, inte kan man ha dom till nått!” Framme tidigt på söndagen, som är den dag i veckan allt stänger igen, inte ens adultshopen i staden var öppen. Vi beger oss mot ett hostel för att söka boende och jobb. Alla hostel har någon sorts ”mitt på dagen” stängt så vi får vänta 4 timmar på trottoarer och parkbänkar.  Vi ser genast likheterna mellan oss själva och june-folket hemma i stan.

När dom väl öppnar och vi frågar efter jobb får vi svaret, att innan 4:e Januari finns det inget jobb i staden eftersom att farmarna stänger igen och tar ledigt, detta är en dryg vecka bort och vi känner väl så där mycket för att sitta och vänta på jobb i en tråkig stad. Vi bokar därför en buss söder ut mot Hervey bay för att åka ut till världens största sandö, Fraser island, Party Party tänker vi! Bussen går först 03.30 så vi har 11 timmar i en död stad, vi har haft mer givande dagar i våra liv! Mycket Prat om syre-väte bindningen som binds med kol-väte bindningar och kortspel gör dock att vi överlever, samt 5 timmar och 3 mål på Donken ska tilläggas.


Väl framme vid Hervey bay och någon timmas sömn, öser regnet ner, vi tar oss till ett hostel och sover och sover och sover! Vaknar! .. och det regnar fortfarande, verkligen forsar från himlen. Inte någon jätte ide att boka en resa ut till ön för att bo i ett tält resonerar vi. Queenslandarna själva verkar inte tycka så illa om regnet, det har tydligen inte regnat här på 6 månader, men när vi väl bestämmer oss för tältning, då jävlar! Riktigt vad som kommer hända fram över är lite oklart, men vi har pratat om gaskammare, halning var ju modernt förr, korsfästelse, eller kanske stening, något att fördriva lite tid med!

 

Nu stundar ett nytt år, och vi funderade lite på om vi ska kunna lova något på torsdag natt.

Vi kunde inte bestämma oss för va vi ska ha för nyårslöfte, därför får nu ni bestämma! Det ska hållas eller utföras innan hemfärden! Gör som vi, think outside the box!!

 

1: Hoppa fallskärm (Nya zeeland), ¤¤

 

2: högläsa ”mein kampf” på kvällarna för alla tyskar (Australien), ¤¤

 

3: Tatuera oss, ¤¤¤

 

4: Satsa kvarstående resebudget på en färg i roulett (Las vegas), ¤¤¤¤

 

5: Giftermål (med lös kvinna), ¤¤¤¤¤

 

¤ = svårighetsgrad

 

See ya!

// MP


Kommentarer
Postat av: Örneling

min röst hamnar på att satsa allt på en färg i Las Vegas. Funderade lite ring mein kampf med, just för att ni skulle bli ihågkomna. Samtidigt kanske tyskarna ogillar detta och det är ju dumt att bli nerslagen osv. Skulle ni nu vara mer sugna på giftemål så har ni min välsignelse där med;)

2009-12-29 @ 10:52:03
Postat av: Lena o Dennis

Vi tycker absolut att ni ska tatuera er ! Nåt litet gulligt på rumpan !

Gott nytt år på er !

2009-12-29 @ 22:00:11
URL: http://www.lenabratt.se
Postat av: pia

Gott Nytt År! KRAM

2009-12-30 @ 12:41:24
Postat av: Evelina

Ni borde absolut köra på tatueringar era mjukisar!

Gott nytt år till er där borta!/Ina

2009-12-30 @ 21:16:28
URL: http://ewsan.blogg.se/
Postat av: Mangosyster

En del känner att när det inte går vägen så har det med ödet att göra men vet inte hur ni känner. Men det är inte mycket som gått vägen direkt. Men det kanske blir bättre när ni kommer hem helt enkelt puss puss och gott nytt år

2009-12-30 @ 21:39:04
Postat av: davve

de e ju en självklarhet att satsa resterande slantar på roulett, då kanske ni får råd men en resa till! (troligen inte då ni inte lär ha många ören kvar att sattsa:/ ) detta har ju också varit en snackis enda sedan min tid! hur säger nu er stora förebild woods?, JUST DO IT!

2009-12-31 @ 16:56:33
Postat av: Palmen

Hej allesammans, verkar som att vegas tar segern tillsammns med taton. Sjalvklar kommer vi halla varat lofte och genomfora nagot av de!

Hoppas erat nyar var lika kul och bra som varat!

//sol i sinne, brun ...

2010-01-01 @ 09:19:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0