Soder over samt en kvinnoredogorelse

Antal palmer runt och i poolen: 7

Pizzans storlek: barnpizza på 95:an

Längsta undervattenssimmet i poolen: förbi stocken (Mango)

Plats på jorden:  Mellan Mission beach & Magnetic Island

 

 

Något av det absolut jobbigaste med Australien är alla dessa stora, flygande skalbaggarna som inte har någon styr eller navigeringsförmåga överhuvudtaget.

Ett exempel: Sitter i lung och ro med en öppnad öl sent en kväll. Ser något med en kropp stor som en femma farandes rakt ner i backen! Det surrar till en aning sen lufter den med full kraft och flyger rakt in i taket bakom oss med en bra smäll. Tyst en stund sen får den luft under vingarna igen och flyger rakt in i palmen, nu ”flyger” den aldrig mer…

 

Mango har även försökt övertyga Palmen om att det går att göra ringar under vattnet vilket han starkt förnekar. Men pågrund av förmycket piss och klorin i vattnet har inga bevismaterial kunnat läggas fram, trots kamerans undervattensfunktion

 

Många som aldrig varit i Australien kan ha fått den felaktiga bilden av att man hänger vid havet och badar längst stränderna, detta går alltså inte att göra pågrund av box jelly fish. Denna manet är osynlig från land och man har ungefär 50 % chans att överleva om man kommer i kontakt med den. Ofta dör man inom någon minut…

 

De sista dagarna har vi alltså spenderat i en ganska lugn och fridfull atmosfär kring polen i ”Mission Beach”. Igar lämnade vi stället och alla jättecoola människor, 25-30 år som faktiskt är jättehäftiga, enligt dom själva alltså. Vi har begett oss till Magnetic Island och ”Picnik bay. Ön ligger strax utanför staden Townsvill ca 5 timmar söder om Cairns. Riktigt vad man gör här vet vi inte riktigt, men antagligen gör man väl som på alla andra ställen i landet; börjar dricka öl vid 4,5 tiden på eftermiddagen, har sin topp strax efter Bollibompa, och är där med ganska så australisk av sig. Vi lite mognare människor ägnar sig åt lite mer civiliserade saker så som, blockflöjtsspeleri, scouting mm.



Pa begaran fran diverse lost folk hemma ska vi nu redovisa kvinnorna i ett par av landerna vi besokt:::

Thailand: -Thailand, ja ni vet ju. Helt fantastiska kvinnor. Och billigt! Detta alternativ passar givetvis MPs resa upperligt! Dock sma till vaxten. Brosten, 1/5 toast

Malaysia: Malayer kor ju med bordsduk, sa har har vi ingen redovisning, dock finns det individer dar det avslojande putar fram nagot i brosthojd

Singapore: Konstigt nog minns vi bara sjukskoterskor fran den har delen av varlden. Och har var det tjejerna som stoppade in i mango och inget annat! Mangkulturen medforde sjalvklart att det fanns en och annan 4-toastare, men vi ger nog bara 3 i medel.

Indonesien: Ja, ni sag ju sjalva hur vi fick dansa oss till framgang i landet. Faktum ar att tjejerna ar ratt sa snygga i landet. Konstiga ar dock att mango gick hem valdigt bra hos manga av dom. Brosten, kanske beror det pa svampkulturen kanske itne, hur som helst 2/5 toast blir det.

Australien: Lattkladda, i det har landet handlar det mest om att ha pa sig sa lite som mojligt, men anda lamna lite at fantasin! Kvinnorna ar mer storvuxna, laren ar precis som hemma val tilltagna och haret ofta blont. Brosten, klar 5/5! Vi har aldrig sett maken till tuttar!

 

Redovisning prisläget Australien:

Öl på bolaget: 15-20 kr

Öl på bar: 45 kr

Normal restaurang: 100kr, exkl dryck

Buss: ca 1 kr per kilometer (jämför med swebuss ca 0,5kr/km)

1 liter mjölk: 10-15 kr

Bananer på stormarknad: ca 5kr/st

Caschewnötter: 400 g ca 100 sek

Förstår ni att det är ett dyrt land vi reser i?! Sinnessjukt!

 


Kommentarer
Postat av: Örneling

Härligt att se att ni har det så "jobbigt"! Det verkar inte alls härligt att bada i poolen hela dagarna och bara slappa och leva livet. Men vad hände med arbetandet? Inte fått något än?(arbete).

Glad påsk!

2009-12-14 @ 08:51:26
Postat av: LF-LE...

Har ni varit inne townsvill än?Det var på det sjukhuset dom har där som jag låg i 4:a veckor och fick lära mig att gå i trappor och lösa ordspråk på engelska,efter infarkten 2005.Övnings exempel som jag var tvungen att klara för att inte bli hemskickad till Swedala igen.TEX.förklara för Palmen vaför man inte skall kasta sten i ett glashus och du skall göra detta på Engelska!Nu är ni inte så långt ifrån där Esko Haakola bor (Mount ISA.Glöm inte att ta kort på en tomte i Australia.Ha det.

2009-12-14 @ 17:05:42
Postat av: Grille

bra sammanfattning över kvinnorna fidde och erik. Australien skulle man verkligen vilja åka till. Ingen som blivit uppspöad av nån känguru?

Hur bor ni nu?

2009-12-21 @ 21:46:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0