Dambingo

Ser att Pelle blivit djup i sina inlägg.. Sen att han referera till en vilsen gubbe som va sugen på öl får man ha översikt med :P.. men han har så rätt och därför har vi börjat veckan med att aktivera oss med diverse aktiviteter som vårat avlånga land har att erbjuda!

Måndag - Bilbingo
Vi såg en enkel och snabb möjlighet att tjäna stora pengar samt en trevlig kväll i solnedgången! Rullar in på en ojämn stor äng fylld till bredden med bilar och i dessa bilar sitter till 93.8 % pensionärer som tejpat duttpennor i båda händer.. Vi börjar ana oro.. men ställer bilen går å köper lotter som man inte visste hur man spelade åå aa bingo tänker du hur svårt kan det va men man köper typ 6 olika lotter å vet inte när vilken kommer å hur man kör.. Lyckas inte vinna något på 3 timmar var nära en enda gång! tror vi...

Tisdag - Damfotboll
Började med att löpa en sväng i det sjukt underbara vädret, hem å duscha (separat) sen bar det in te stan.. tog drive in på MAX å åkte ut till norrahammar... Damerna värmer upp å jag å pelle sätter oss på läktaren med lite käk.. kändes rätt gott att sätta sig å äta flötmat när dom fick springa runt i stekheta solen.. slutade 0 - 0 mellan Habo och norrahammar..

Idag är det 10 veckor kvar!!! mycket som ska hinnas med! mata hästen, diska å klippa gräset..

// coccos&mango

Män gör saker tillsammans

En fantatiskt lyckad midsommar är nu till ända. Gött drag, gött folk & god dryck är 3 av 2 ingredienser som gjorde helgen till en succé!
Passar på att tacka värdparet för detta!

Man kan se denna helgen som en miniversion av våran kommande resa. Och har man så kul i 8 månader kommer jag garanterat att resa omkring hela livet ;)
Dessutom har vi träffat ytterligare en kontakt inför australien som har varit där en längre tid, nyttigt nyttigt!

Inget bråk mellan mig o Fidde kan rapporteras från denna helgen heller.
Däremot ett nakenbad i natten till ljudet av gyllene tider i en skrålande telefon.
Då vet man fan att det är sommar!

Bilden visar detta

/Pelé


Livets Filosofi

Gång på gång blir man påmind om hur skört livet är.  En olycka, en sjukdom eller något annat är så mycket närmre oss än vi bara anar, så för guds skull, Ta tillvara på den korta tiden vi får här på Moder Jord, varje dag är värd att njuta av!
Don´t be dry!

För ett par veckor sedan satt vi ett gäng o grillade o drack öl i en park inne i stan, solsken, grillos & glädje hörde till. Plötsligt går det förbi en man i 60-70 års åldern och stannar till brevid oss.
Först står han bara och tänker tyst..
Efter några tysta sekunder säger han:

- Tänk om man var i eran ålder.Sedan fortsatte han vidare...


/Mr P

Öa

packar väskor, bokar biljetter och putsar skor.. ska åka iväg på en utflykt över midsommar till partyön Visingsö. hoppas att vädret håller i sig för tanken är att ro i pelles plasteka från bråten till visingsö.. men att ge sig ut på de 7 haven i den lilla båten kan bli problem..

Har varit i kontakt med våran insider i helgen och fått en massa nyttig information, bla hur man blåser i en sån lång trätrumpet.. kan man styla lite när man kommer ner ;).. annars rätt lugnt än så länge ska snart boka de sista flygbiljetterna och åka upp till huvudstaden för att hämta våra väskor.

Spenderat mycke tid ihop med Pelle. andats in hans lukt, sett hans egenskaper och hört hans ljud.. han bryter sakta ner mig, bit för bit.. finner dock tröst i tunga droger och pornografi!

Trevlig midsommar och ta kort så du minns!

//Mangochatney

mötesmilen

längs en lång slinga i skogen hörs röster från två vilsna pojkar som diskuterar allt från världsfrågor till betydligt viktigare frågor! idag fick jag mig en liten tankeställare, det börjar dra ihop sig.. första gången jag verkligen reflekterade över att vara borta i 8 månader.. mycket blandade känslor men än så länge finns det tid att fundera :D..

Mamma ville även poängtera idag att man behöver visum i olika länder, detta har vi konstaterat ett tag också men liksom inte sökt det än.. pelle satte igång direkt med lite research och det verkar som det kommer lösa sig förr eller senare :S..


Bränd efter en dag i solen i thailand men en thailänska smörjer in mig med lite salvor!
solen, denna härliga värmekälla som kommer att vara framme ett tag på resan.. har väldigt lätt att få en viss lite ljusare nyans av brunt som ofta värmer och svider på kvällen.. borde kolla upp lite sponsorer kring solskydd för det kommer nog gå åt endel.. bilden är från thailand när jag brände mig första dagen solen var framme :D //FIDDE


Mycke nu!

Vi konstaterasde just att alla helger fram till 5 juli är bokade med div aktiviteter! Och sen går det fort, 2 veckors semester och 4 veckor på jobbet, sen bär det av!
Känns overkligt på något sätt.. Mamma håller dessutom på att planera nån form av avskedscermoni vilket jag kanske tycker är lite över gränsen..

En person sa til mig idag " Jag åkte ner till Australien för att hitta en drömman med en stor farm och gifta mig med han, men jag hittade honom inte. Då har jag en bra anledning att åka tillbaka och leta igen " ;)
Aust. verkar verkligen vara ett fantastiskt intressant land, läser en jättetjock guidbok om landet i fråga på 576 sidaor. Verkar som sagt vara ett bra land, och då har jag bara läst baksidan än så länge..

Cho Pax på att slippa sitta över vingen på flyget! (hoppas på snygga flygvärdinnor)

/Pelé


Me Diving vid Pipi Iland, Thailand 2008

Pirr i magen, hela dagen

Fank U Fidde!
Dessutom kan man visst översätta bonnjävel till farmerfucker!, enl engelska nationalencyklopedin

En som man lätt glömmer bort att förbereda såhär innan resan, det är levern. Som tur är kom vi på det i tid, och just nu pågår den träningen för fullt!
Andra saker man gärna vill ha i tipp topp innan avfärd är, långfingret-för otrevliga människor, magmusklerna-för stranden & lite hår på bröstet för att ev verka lite manlig om så skulle behövas..

Milen springer vi för övrigt på ny rekordtid nu! (bara sprungit den en gång) Hejja hejja!

Fridens vackra liljor till er samtliga!

/Pelle

Examinerad!

Har nu lyckats kämpa igenom 3 år på JTH och skaffat mig en ingenjörsexamen, va har då detta med resan att göra? Jo seru väldigt mycket! äähh... Bland annat kan jag sitta väldigt still, se intresserad ut och busvissla på alla fingrar!! skönt att ha något att falla tillbaka till när man kommer hem från 8 månader på resandefot..

Börjat sommarträningen så vi är i form innan resan, springer 3 gg i veckan och har hållt på i säkert en vecka nu så det börjar hända grejer! Har varit sjukt fint väder i några dar nu med så vi övar på att ha konstant sommarväder vilket vi än så länge inte har något emot :D.. Tog min sista spruta nu imorse mot hepatit B så nu har jag tagit alla sprutor också.. det mesta börjar falla på plats och förberedelserna är i full gång.  

Har dock börjat oroa mig över Pelles engelska.. försökte för någon dag sedan att enbart prata engelska.. blev inte mycket sagt den dagen.. sen när vi väl försökte så blev det mesta på svengelska ändå.. fast som dom säger, man pratar mycket med kroppen och den är ju stor så det ordförådet borde han komma lång med..  

3 månader kvar!

//FIDDE

RSS 2.0