Solglasögon på!

Erik Tar härmed bloggskulden!

Bara drygt 3 månader kvar! Ungefären svensk sommar vill säga. Efter et väntar sommar i Asien, följt av sommar i Australien, Nya zeeland, söderhavet, därefter försommar i Amerikat & avslutningsvis försommar sommar och eftersommar i Sverige. Solglasögon på!

Nu har vi dessutom kontaktat en agent från Australien.
Eller rättare sagt, vi träffade en full kille på cinderella i helgen som påstod sig vara därifrån...
Känns som en bra & Seriös kontakt iför framtiden!

Slutligen ett problem, eller rättare sagt två:
-Fiddes mamma är lite orolig för att han ska resa med mig som inte ens med säkerhet tar mig hem från div krogföreteelser
-Min mamma är orolig för att jag ska resa med fidde som inte är helt seriös i alla lägen

Själva är vi jätterädda för att resa tillsammans

NOT!


Mangopalm - Magnusson, Palmqvist

jaahopp då är även en blogg skapad! ska försöka hålla oss lite uppdaterade om resan och nu innan blir det mer förspel så att säga.. Tanken är att vi ska ta oss från stockholm till stockholm på 250 dagar, låter kanske inte som en jätte utmaning.. men vi har även adderat en utmaning att åka österut och anlända från väst. tänkt att besöka Thailand, Malaysia, Vietnam, Australien, Nya Zeeland, Papeete öarna och USA sedan hem. Runt Thailand är tanken att resa och dyka i 2 månader. I Australien blir det att försöka jobba och vara mer bofast i 4 månader. I USA möter Emmlie (F.d klasskompis) upp oss och bilar med oss från LA - Maimi.. så ser tankarna ut nu och i närheten av detta borde det bli.

Hittills har vi bokat:
1 Sept Sthlm (Sverige) - bangkok (Thailand)
1 Nov Bangkok (Thailand) - Brisbane (Australien)
Har även tagit lite sprutor men fler lär det bli!

Bestämde oss för att resa en solig dag på Visingsö då vi redan var på resande fot så att säga. detta var ungefär för 2 årsen men de riktiga planeringarna startade först för ett årsen med att bestämma rutt och resemål.

Detta blir allt för första inlägget

/Fidde 


RSS 2.0