Duon har blivit kvartett! (28/4)

MP spot: Homestead, Florida

Antal dagar innan hemresa: 9

Antal miles i åket: ingen vet, pga att trippmätaren nollställts av någon som inte erkänner, men pluralis!

Hårfärgersuppdelning: 2 röda, 1 brunett, 1 råttfärgad och krullig (Mango likes!)

 

MPES

 

 

Disney world! Världens största nöjesfält! 4 parker plus 2 vattenparker! Vi gjorde en, Magic kingdom, spenderade 11 timmar, hann med hälften.. Kvällen innan, när mörkret hade lagt sig, satt två förväntansfulla män och väntade på biljettlangarna. Vi hade bestämt tid, plats och jämna cash hade förberetts för en snabb och enkel affär. En bil full med mörka människor stannar till går igenom det praktiska och försvinner. På morgonen vid entrén skulle beviset komma, lyckades vi kränga 2 biljetter 68 dollar billigare? MP hade sömnproblem, diarre och kallsvettningar men in kom vi!

Parken är otroligt stor och väldigt genomarbetad, likt alla turistattraktioner i USA. Varje gång vi hade åkt en attraktion var man positivt förvånad!

Men en sak MP kan fastslå är att det är riktat mot den yngre generationen, jordens framtid, fast fördelen med detta är att det befinner sig många mammor på plats. Vi snackar MILF! Mother I Like To fika med.. det blev inget fika…

Vädret. Nu tänker du att vi inte har något att skriva om så vi pratar om vädret men så är det inte! Vädret, mulet och varmt, åskvärme. Oväder blev det på kvällen! Himlen öppnade upp sig likt en blondin! Svenska vikingar som vi är tog vi löpet mot bilen, totalt dyngsura! Ni pratar om lite aska, här pratar vi åska!

 

Walter Disney

 

Krig!!!! Mango vinner!

 

Slottet, kvällstid.

 

Tekopparna!

 

Färden gick söder ut efter ytterligare ett besök på IKEA! Bilade längs västkusten och övernattade vid Naples och ett dopp i mexikanska golfen! Hann även med ett efterlängtat löp på stranden. Barfota. Detta fick vi lida för.

 

KÖRV!

 

Två män i solnedgången.

 

Vi tog oss öster ut mot startplattan för MPs roadtrip, MIAMI! Här mötte två svenska tjejer upp! Emilia och Sandra, surprisade oss helt med en liten överraskningsvisit. 2 har blivit 4. MP har hittat hål att fylla. Eller jaa.. delar av MP iaf..

 

MPES heddar söder ut för att runda av roadtrippen med Key west och Everglades!

Första delmålet blev Key west, en ö på den sydligaste spetsen av Florida, Närmare Kuba än fastlandet! För att ta sig ut till ön måste man passera ca 45 broar och köra 70 miles. Bilresan tog närmare 4 timmar, en timme spenderades på key west sen 4 timmar hem igen. Men helt klart värt resan då halva nöjet är bilresan! Key west skilde sig mycket från ett ”typiskt” amerikanskt turistställe och var lite mer småstad med laidback stämning! Mycket nice!

 

Bro.

 

ES in key west!

 

Chicksen!

 

//100 kr ligger långt borta…


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0