I`m at Miami, BITCH (Beach)!

MPs spot: Miami beach, 15 street.

Antal sedda lökar: 4 st! WHOHO! Ett par va riktigt stora!

Solskyddsfaktor: 50+ kids

Antal dagar innan hemresa: 21

 

Mp Befinner sig som planerat i slutfas! Vi har nu lyckats ta oss en bra bit runt jorden och avslutar våran resa efter allt slit med lite semester. Lite löst försöker vi hyra en bil, eller vi har kontaktat Sverige nu som får ta tag i det här, som sagt vi är på semester! Planen är att lyckas ta oss till Key west, Disney world och någon stor nöjespark. Lite beror på hur Sverige jobbar i veckan och hur mycket mer vi kommer få se på stranden.


 

Miami INK, här kanske dom får sig ett besök?? :D


På stranden handlar det inte så mycket om att bada, här har människor sprungit, ätit diet och opererat sig för att få den perfekta looken. Inte MP dock, men vi tittar mer än gärna. Dock måste man smörja in ryggen mer än magen då denna ligger mest i skugga, förstår ni? Vi ligger alltså på mage för att dölja… våra otränade kroppar. Vi funderar på att införskaffa oss en kikare, fågellivet på stranden är dramatiskt och unikt! Kommer man undan? Kanske köpa glasögon med glas tjocka som flaskbottnar..


 

Det är alltså solkräm..


 Området vi bor på är tydligen väldigt känt, lite bögig kanske, men väldigt parant. Detta har vi inte märkt av så jätte mycket, eller om det är alla killar som går runt i en mindre version av speedos? Fast nästan alla gör det. Ska Fullvuxna män verkligen gå runt i tajta små kalsonger öppet? Någonsin? Många män ser dessutom ut som anaboladjur, sen att sätta på sig små speedos, dödar man inte manligheten direkt? MP har inte svar på dessa frågor..


 

Stad Vid hav.


En märklig upptäckt i Miami är att alla pratar spanska, tydligen gör 50% detta. Många latinskor blire. Fick höra av en gammal god argentinsk väninna att det går 8 kvinnor på 1 man i Argentina. Har man råd? Har kvinnor lingonvecka samtidigt? En annan sak, det är tydligen lagligt att åka runt utan hjälm när man åker motorcykel. Detta tar man på stort allvar och vi har inte sett någon med hjälm.. Men bälte på flygplanet det ska man ha!


 

Downtown!


Jaha! Nee.. nu blir klockan mycket.. det är ju en dag imorgon också.. man är inte 20 längre! Simma lugnt!

 

// 2 killar som överlevde svininfluenssan -09!


Kommentarer
Postat av: Fanny

fan vilken rolig blogg ni har! men vadå speedos e ju sexigt?! haha.

hoppas ni har det riktigt gööött!

2010-04-20 @ 20:14:13
Postat av: Fanny (maggan)

fan vilken rolig blogg ni har! men vadå speedos e ju sexigt?! haha.

hare så göööött på er resa!

2010-04-20 @ 20:17:06
Postat av: Mango

Speedos och sexigt börjar på samma bokstav och det är de enda gemensamma dom har ;)

2010-04-21 @ 20:40:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0