En bra dag! (Känsliga läsare varnas, mkt svordommar)

Mps Spott: Coffs Harbour, NSW,

Tiden på dygnet: 10 timmar före er, kväll m.a.o

Snödjup i terrängen: 0 cm

Dagens fågel: Muttonfågel

Antal cl coka cola mango druckit idag: 110

Antal cl coka cola mango drack igår: ca samma

Världens godaste dryck: Cola, inte öl

Antal regnfria dagar de 4 senaste dagarna: 0

Mps plan: Reptillverkning och hägning

 

Vi har under de senaste dagarna kommit. Varje dag.

På grund av Hitler finns det nu bara tyskar kvar på jorden. Vi förstår nu att väldigt många hatar Hitler, det gör vi med. Tyskar är inte liksom svenskar särskilt mustiga och burerska.

Idag åt vi 12 hamburgare, vi blev jättemätta, varför äter man så många?

-          Det är billigt, och vi har ingen frys.

 

 

 

 

I Coffs Harbour finns det en hamn. Vi har 2,5 km till närmsta pizzeria, imorgon lämnar vi det här livet. Inte ens Donken finns.

Igår köpte vi 200 golfbollar, ställde oss på en platta och slog iväg dom jävlarna långt åt helvete. Det regnade snett från sidan.

 

 

Sen vandrade vi upp på en kulle, med en stor jävla fitt-springa i, där bodde det en massa fågeljävlar i typ skyttegravar. Man skulle inte trampa på deras tak. Sen blev det svart, och regnet kom. Vi kom.

 

Ser ni vad vio ser eller har vi bara varit hemmifrån för länge?

 

 

 

Idag lånade vi var sin bodyboard, det är som en liten surfingbräda man ligger på mage på och surfar med vågorna på. Problem ett: Det mjuka skummaterialet på brädan skaver på bröstvårtorna så häxmjölken nästan sipprar ut ur vårtjäveln. Problem två: uppstår när en vågjävel äntligen kommer och man tänker, ”Nu ska det bli kul att åka bräda”, vågen växer till en tre meter hög vägg och precis innan man tror man ska glida med får vågen för tidig utlösning och man gör en dubbel saltomortal med 7 ton vatten över sig, knäcker ryggen och trycks ner på botten, vatten i alla tre bihålorna och kalsongerna upptryckta i räva!

 

Vi ger bodyboarding 4/5 toast! Kanonkul.

 

Imorgon landar vi efter tre timmars busshelvete i en håla stor som Pajala, Port Macquarie. Vi har inte en enda jävla förväntning, hoppas det regnar. Då är det nämligen bättre och coolare att surfa. Allt enl en svensk idiot som inte ens kom upp på brädfanskapet under hela idag.

 

//Ne, ja e inte bitter


Kommentarer
Postat av: Molliemus

Haha! Va underbart, jag skrattar här i min ensamhet i snökaoset. Välkomna till verkligheten killar.. nu kan det ju bara bli bättre ;) Jag älska er beskrivning av när man blir våg-manglad, tycker ni fått till det bra. Glada att ni int har bikini på er när ni surfar iaf.. för den ger oftast upp först o flyter iland så man får springa upp efter den då o då..

2010-02-03 @ 23:24:01
Postat av: Palmen

Emilia, Att aka brada ar ignen leksak, det ar ett vapen. Ingenting for kvinnor och deras badmode. Det ar en sport vi man utovar for att pavisa var manlighet och mota havets krafter ansikte mot ansikte, man mot man.

2010-02-04 @ 09:07:32
URL: http://mangopalm.blogg.se/
Postat av: Molliemus

Man mot man?! Hahaha nu får du mej att skratta ännu mer ;) Hur går det med didgespelandet då? Fått visa vad ni går för.. Ett annat tips till er som tröttnat på hostellivet. Håll er borta från YHA hostelna, de är kända för att hålla låg standard.. testa de mindre som ligger 1-2 dollar över, de är oftast sååå mkt bättre o mysigare!!

2010-02-06 @ 17:45:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0