Sista inlägget?

jaa vart tog det vägen?
ingen vet.. MP är mycket upptagna!

En liten sumering från Mango följer: Vi har kommit hem, vi kom hem 2 dagar tidigare än beräknat å lura skiten ur er allaihop! Vi landade onsdag morgon, tog bussen till jkpg, slängde i oss en pizza och åkte ut mot våra hemtrakter! dom två följande dagar spenderades med familj i hemlighet. sen kom dagen då emmelie och hampus skulle hämta oss från flygplatsen. kl 04.00 skulle dom lämna jkpg.. MP spenderade natten hos våran insider hampe för att lura emmelie!
Vi åker bort mot emmelie och ställer oss utanför hennes port, hon kommer runt hörnet tittar på oss och säger: - oj. sen vänder hon mot bilen som om inget hänt. en sekund senare uppfattar hennes hjärna vad hon sett och chocken kommer! MP intog försvarsställning! men det blev ett glatt återseende och alla (något trötta) beger oss mot hampus för paketöppning och bärs! vi fick kalsonger, keps och svettband med svenska flaggan på, potatis med smör, öl, champange och en rejäl frukost!
Eftersom båda tagit ledigt kände MP att vi inte kan låta dagen gå till spillo utan att vi bjuder dom på något fint! MP hade inte planerat ett skit utan körde, likt vi gjort i 8 månader, enbart på magkänslan! Dagen bjöds på kära återseenden, bowling och några timmar på relaxen! En jäkligt fin dag!

Nu har det gått 3 veckor sen vi kom hem, Palmen har återigen stämplat in på Ahlins och jobbar likt en god svensson. Mango, va har jag gjort.. jag har fortsatt min semester! jag har blivit arbetssökande och flyttat upp till Vallentuna, Stockholm.

Mango signar ut och tackar alla för ett bra slut!

Kommentarer
Postat av: Örneling

Härligt att ni äntligen fick tummen ur och gjorde det sista inlägget. Fast jävligt trist att inte ha era korkade äventyr att läsa om...Ut och resa igen kanske?? ;)

Tack för 8 månaders härlig läsning!

2010-05-26 @ 14:56:36
Postat av: pmangomamma

Så fick jag köra upp till Stockholm och lämna Fiddeman istället för att hämta hem honom från långresan. Tack för att du gästade oss i hela 17 dagar. Kram mamma

2010-05-26 @ 16:05:32
Postat av: Mango

hehe tackar! det känns lite konstigt att inte summera sina äventyr längre och resa kommer det att bli garanterat! men aldrig ihop ;)tack ska la familja ha utan er hade jag aldrig kommit iväg :D

2010-05-26 @ 21:07:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0