Flat(a) Tire & Nyduschad kvinna

Onsdagen den 2 Februari 2011

Idag introduserar vi den nya programpunkten ''Hasse hissar & Dissar"". Blir suce' enl honom sjalv

 

Nuvarande position: Bussen till Kamela Beach, Phuket, Thailand

Resta dagar:12 (113kvar!)

Antal brudar vi sover med inatt: 2 (OJDA!)

Antal timmar pa bussen idag: 10  (plus 2 utanfor i vantan pa dackbyte)

Hasse hissar: Fixarmentaliteten hos dackbytarna pa macken

Hasse dissar: Thailandsk lag-budget-film pa bussen

 

 

Bloggar idag direkt fran den skumpiga bussen pavag soderut..

 

Igarkvall fick Hasse nog och slapade ivag palmen till den lokala frisoren, med kommentaren;  ’ Det kan atminstone inte bli samre’.

Vi marscherar dit strax efter 9 pa kvallen, matta och glada efter en riklig portion ris/agg/kyckling-ihopakok (14kr per skalle) pa en strandrestaurang. Forsta basta frissan, har egentligen stangt men gar till slut med pa att klippa. Nu vet ju inte jag vilket fackforbund hon tillhor, men hon skulle nog stalla lite hogre krav pa overtidsersattningen  halv 10 pa kvallen, 15 svenska riksdaler gick det pa, men nu ser jag ut lite som Tin-Tin oxa menar Herman. Far klippa topparna senare i veckan.

 

Idag bar det av med buss redan klockan 9.30 pa morgonen, 10 timmar framfor oss till Turistmaratonparadiset Phuket. Jag har ev nagon gang under nagot svagt ogonblick lovat mig sjalv att aldrig aka hit, men har bestamt mig for att ge det en chans iaf innan jag dissar det i nasta inlagg.

Bussresan gick bra. Forsta halvan. Sen small det till riktigt ordentligt under bussen och punkan var ett faktum. Sakta rulla tillbaka till narmsta stad, baxa in pa en mack och alla ut ur bussen.

Det ar valdigt roligt for varan busschauffor ar sa himla glad hela tiden. Det forsta han gor nar vi utrymmt bussen ar att hoppa pa en moppetaxi och drar ivag med ett jatteleende.. Efter 1,5 timmar ar dacket bytt och chaufforen rullar in tillbaka pa macken minst lika glad som nar han stack. Ev nagot matttare i magen, eller lattare pung, oklart.

 

Det stora eventet i landet handlar saklart om det kinesiska nyaret som ager rum idag. Men vi har en helt annan anledning att fira..

Det ar namnligen sa att vi ska reunion-isera med Julia & Petra ( 2 Sjuksyrror fran Jonkoping, hoppas dom har den lilla uniformen (man ser pa porrfilm) med sig) som varit ute och rest Jorden runt 3 manader. Petra atervander till sverige nasta vecka men Julia ska som ett 5 hjul foras ihop med mangopalmen, lite som en sa kallad ‘Dansk Fastning’ och resa ihop med oss under narmare 3 veckor, Vi gillar och vill passa pa att onska henne valkommen i den manliga ‘toaringen-kommer-alltid-vara-uppfald-nar-du-ska-kissa-gemenskapen’.

Vi haller tummarna for en forsta gastblogg och forbereder oss mentalt for att umgas med manniskor som luktar gott.

 

Glider runt pa en 125a i Prachuap

 

Halla Chala!

 

Mangopalmen tillredsstallda med tillvaron

 

Minst lika coola som vi ser ut

 

 

//Palmen som har mkt inspiration redan nu for nasta blogginlagg.. Kommer inom kort!

 


Kommentarer
Postat av: Mango

Apan satt ju på samma ställe sist vi va där! Eller är det du som kör mopeden? Du kommer älska phuket!! Massa shemales och happy endings!!

2011-02-04 @ 12:23:26
Postat av: Julia

Mango, han anvander samma bilder ;)

Hrrmm, pe.. va verkligen det kinesiska nyaret den 2 feb? Kanskeee inte nej!

2011-02-06 @ 12:37:02
Postat av: Palmen

Lille borje. Mkt har forandrats sedan du var ute och reste i varlden. Vi lever i en varld av forandring, en varld vi gemenskapt ska ta till vara pa och fostra varan avkomma i, Caaaaarpe Diiiem

2011-02-06 @ 12:39:29
URL: http://mangopalm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0