LA, Hollywood och finska syntare! (Fredagen den 9 April 2010)

 

Mp spot: LA, Californien, USA

Temperatur i havet: 10

Temperatur i luften: 60 (vi snackar inte Celsius!)

Antal öl igår: 5 oz – 7”

 

Bloggverksamheten har avtagit något det sista, men detta beror på att vi fortfarande jobbar hårt på att komma in i det amerikanska landets kultur. Detta innebär att man måste lära sig hur många feet det går på en miles, hur många oz det går på ett kilo, eller en liter? Huruvida 40 grader är varmt eller kallt och hur många yards det är ner till stranden.

 

 

MP har nu bara 4 veckor kvar på sig att tillsammans färdas de sista milesen runt jorden, innan vi taxar in, denna gången från väst på Arlanda international för att återgå till grön mellanmjölk, typisk svensk millimeternoggrannhet, överkokt King Edward potatis och mulliga svenska tjejer… Men, det finns dom som har det värre, barnen i Afrika till exempel.

 

 

Jakten efter transportmedel har inte gått som på en dans! Vi har blivit tvungna att tänka om. Våran plan om att åka över landet har krossats! Detta p.g.a att vi är första människorna någonsin som tänkt; ”Det skulle vara kul att roadtrippa i usa, det vore coolt” samt att våran ekonomi inte håller för att genomföra detta i skrivande stund.

Vi sitter återigen på en buss och sjunger: - Hjulen på bussen dom går runt runt runt. Vi är slagna hjältar! San francisco var inte MPs stad! Så vi tog oss en busstur på 9 timmar och landade i St Monica, Los angeles, L.A! Detta är Californien!

Solen skiner, lätt klädda kvinnor (och män) springer, cyklar och åker rollerblades längs stranden. Mp njuter av $1 Sunday på donken och solen skiner vidare på oss, vi njuter av solnedgångar på piren, mm! Vi gillar.

 

 

Första dagen i staden åkte vi till Hollywood! Ni har säkert hört om det. Vi kanske inte ens behöver skriva att vi fotade stjärnor i marken med kändisar på, la handen i kändisarnas avtryck, såg massa Elvisar, kollade Marlin Monroes byststorlek i vaxfigur utanför Madamme Tussou, tog bild på hollywoodskylten och strosade på walk of fame. Det är sådant man gör i Hollywood.

 

 

 

 

 

 

 

 

MP gjorde även här ett helhjärtat försök att finna ett hem på fyra hjul, det gick så där. Det positiva var dock att vi hamnade mitt i en inspelining med jennifer aniston och adam sandler! Sa en kille senare på kvällen att det var.. vi såg dom aldrig..

 

 

 

På kvällen ville vi inte höra mer om bilhandlare och uthyrare, utan dränkte istället våra sorger i sprit. Det funkar ju alltid. Farsan lärde mig det.

Vi började med en fin middag för 3 (ja ni hörde rätt) på restaurang (nej, inte donken) tillsammans med Anna. Anna är från Göteborg. Anna är äldre än oss, och mognare. Vi träffade Anna i pastakön, vårt hjärta det stanna, hon var av rätt kön!

Ehh, ja. Hur som helst. Vi åt med kniv och gaffel tills klockan blev nio och det var dags för krogrunda som hostelet anordnade. Vi anslöt oss med ytterligare en gammal polare från SF och begav oss ut i krogdjungeln! Sen mins vi inte mer.

När vi kom hem fram på morgonkvisten (av någon anledning med 3 finska rollspelskillar med rastaflätor) låg de en skön kille utanför våran dörr och sov gott, se bild. Det var roligt.

 

Måltid

 

Hela gänget!

 

Pose med riktigt packad kille!

 

Nu känner vi oss klara med L.A och till helgen bär det av mot Vegas! Ni vet Vegas, Lasse Vegas. Förvänta er inte att få veta särskilt mycket därifrån. För som vi säger i Habo; ”What happens in Vegas, stays in Vegas”

 

//MP på slutspört!


Kommentarer
Postat av: LF-LE..........

Enligt HC Andersen så lyder texten följande.Det far gör är alltid det rätta.

2010-04-20 @ 11:34:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0