Vägresan (roadtrip på engelska) kan börja! (den 19 april 2010)

MPs spot: I närheten av Palm beach på väg norröver, Floridas östkust

Antal körda miles: 44

Dagens ilandsproblem: Glassen på donken var slut (det fick bli paj)

Antal dagar tills ankomst till Arlanda Int: 17

 

Nu är det snart slut. Fast nu börjar det. Roadtrippen i USA alltså. Ni fattar. Bil. Åka. Cruisa. Dunka Elvis. Bo på motell. Nu har det börjat! Här och nu! Vi bloggar från kärran I realtid. Eller inte i real, men i tid.

Vi checkade ut från Miami beach idag. Men vi kommer tillbaka den 1 Maj då vi måste trippat färdigt.

En viktig sak i en roadtrip, det är ju trippen. Inte trippmätaren alltså. Utan trippen. Hur ska vi trippa? Ska vi pippa? Strippa?

 

Plan (måste man ha när man trippar),(pippar)å(strippar),(i dom två senare () är dock finalen viktigast enl MP)

Vi planerar en så kallad loop. Det innebär att man kör som i en ring, eller liksom runt om. Och sen kommer man tillbaka igen, loop. Vi kör mot medurs, alltså moturs. Vi börjar nere i högra hörnet vid Miami, sen kör vi upp till Kennedy Space Center, sen svänger vi runt hörnet till Orlando via Disneyworld, sen svänger vi ner på andra sidan, kör ner via Tampa Bay söderut, svänger vänster igen in mot Everglades Nationalpark. Sen gör vi en luring, en loopluring, som en liten svans på loopen, ner till Key West de sista dagarna, och sen in till fastlandet och Miami för avslutande studier (av sillisar). Som en parentes vill vi tillägga att till och med skyltdockorna i Miami har stora fasta lökar. Mp gillar stora fasta.

 

MPs enda karta, lite mycket utzoomad..

 

Mango behöver mat...

 

Åket!

 

Duon i övrig. Inte hänt något drastiskt. Palmen drömde en mardröm inatt, mina egna ord: ”Jag vaknade upp och såg en gammal man stå naken i rummet, lyset var tänt och han var jätteläskig”. På morgonen diskuterade vi detta och tydligen hade mango en liknande dröm. Sen kom vi på att det var ju ingen dröm, det hade hänt, realtid!

 

Harem!

 

I lördags var det bögfestival på stranden, ni vet, akterskyttar samlas. MP gick dit för att ta sig en titt. Eller ja, inte titt så sett. Väldigt mycket pojkar och väldigt lite kläder. MP tycker att alla ska få vara som dom vill.

Eller, vi tyckte ju så. Nu efter att ha sett killar som kysst varandra pensionerat är vi mer skeptiska. Ärligt talat lite äcklade.

Men inget ont utan något gott! Vi fick dessutom se ett par JÄTTE lökar. En sympatisk kvinna som klätt av sig allt och satt en rund liten klisterlapp över vårtgårdarna som enda insiktsskydd på sina enorma lökar! Chockocko!

-Anders. Chockocko?

-Ja, inte vet jag, jag har väl aldrig sett såna där.

-Nej tro jag det, chockocko…

-JiiiiiiHOOOOO!!!

 

Slutligen vill Mango att vi tar upp en annan sak/fråga, något som han tydligen spenderade morgonen i sängen på att fundera ut. Huruvida detta är något från hans egen uppväxt eller ej framkommer inte.  Detta är menat som ett litet tips till er/allmänheten, vi tar upp frågan ingen annan riktigt vågar lyfta:

Föreställ dig att du sitter och onanerar. Upp, ner, livet är fridfullt, fågelsång och en ljummen bris.

Plötsligt blir du tagen på bar gärning. Glassen i handen så att säga. Vad säger du?

 

Ex 1) Man skyller ifrån sig, ”-Det var inte jag”. Ofta finns det kanske inte så många fler i närheten, då håller det ju inte.

Ex2) Man skyller på den som kommer på en. Kan funka. Om det inte är ens flickvän, för dom erkänner ju ändå aldrig att dom onanerar.

Ex3) Krampanfall. Du initierar att du fått ett krampanfall och bara tagit tag i först bästa föremål. Denna gången råkar det vara penisen.

Ex4) Sist men inte minst, den gamla beprövade: ”Det är inte som det ser ut!”

 

En påkommen man!

 

 

På Onsdag kl 18.44 ( Torsdag 00.44 hos er) Skjuter NASA upp en jymdjaket från basen på Cape Canaveral ut i, ja, jymmden. MP hoppas på att om inte få åka med, så i alla fall se på när det sker. Kolla bloggen dagligen för att inte missa något!

 

//Tratten och Finkel


Kommentarer
Postat av: Evelina Kvarnling

Tack för kommentar!

Uppdaterar jämt;)

Ni har lite hopp, men när ni väl uppdaterar så är det roligt att läsa! Skola å rökning går bra, tack:)

Ta det lugnt på resten av resan, och njut!

2010-04-23 @ 18:26:59
URL: http://ewsan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kul att höra!

Filar på en ny blogg nu, kommer inom kort! Men man måste ju ha feelingen för att skriva ;)Nu återstår bara 2 veckor på MP09-10 innan vi lyfter mot Stockholm..

2010-04-24 @ 03:30:39
Postat av: Evelina Kvarnling

ny blogg?

hehe klart man ska ha det!

Jo, tiden går fort! Redan gått...några månader!

Hoppas ni kommer hem om två veckor..då ska la askan vara borta från vulkanen..;)

2010-04-24 @ 11:39:36
URL: http://ewsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0