gårdagens inlägg!

 Mp:s vecation spot: Noosa (rikemans paradis)

Antal sedda vilda koalor: 1

Antal druckna color: 2

Antal olovliga kvinnor på stranden: Många

 


 Förfest på Cellblock

Free BEER! 

 

Häng...

Koaladansen! 


Drive in


Sista kvällen med gänget i lördags avslutades tillsammans med löst folk från vårt hem samt de vilsna gbg själarna vi hjälpt med diverse behov! En utekväll på det utmärkta Central hotel i bundaberg, innan det va vi på ett annat guesthouse för att fixa gratis inträde, gratis snaps och gratis öl, då man var ”tvungen” att dricka en jugg med öl, vi drack 2! Men fick bara ett inträde samt öl! Kvällen innehöll koala dans, drive (walk) in på mc donalds samt efterfest med tjejerna tills folket på hostelet börjat åka till jobbet och solen tittat fram.

 

Innan vi kom fram till Noosa mellanlandade vi i Hervey bay igen (inkörsport till Fraser island) för att spendera en natt på hittills det bästa hostelet eftersom allt var fullbokat i Noosa då det är semestertider i Aussieland.

 

Nationalparken! 

VY 



VILD KOALA!!!!!


Efter 4 timmar i buss bestämde vi oss för en promenad i nationalparken i Noosa, något vi inte kommer ångra! Går längst med kusten och tar sedan av på en stig i national parken, där det finns vilda koalor. Efter någon halvtimma går vi och räknar på chansen att se en vild koala som sitter uppe i trädkronan och trycker mest hela dagen och kommer väl fram till 0.035 % med lite avancerad huvudräkning. Någon minut senare prasslar det i skogen och 20 meter in går det en liten björn på marken, klättrar upp i ett träd och somnar in! GRYMT! Som grisen sa…

 

Imorgon äre daggs för det stora, fantaskiska och mytomspunna zoot, Australia zoo, som en gång ägdes av Steve Irwin, krokodiljägaren, gick på bland annat discovery och discovery betyder upptäcka och det är då Columbus som ska in på lodrät 14! Vi har betalt dyrt för dessa biljetter så vi får hoppas att det blir mer än känguruklappning och en krockodil som ligger still i solen! Steve kommer vi troligtvis inte se då han är på någon rockkonsert eller liknande…

 

//Semesterfirarna

 


Kommentarer
Postat av: mangomamma

Min älskade son kul att se att du klär upp dig när ni skall ut och fira. Lova att du inte slänger dom jag skall personligen rama in dom till din 50- årsdag. Kul att Ni lyckas få se djuren som inte finns någon annanstans och som snart inte finns där heller i vilt tillstånd. Det snöar varje dag så det kommer säkert ligga kvar tills Ni kommer hem. Det är jätte vackert med all snö som gör egna konstverk båda här o där. Jazzen jobbar bra i snön hel nöjd med den bilen. Kram

2010-01-20 @ 11:49:49
Postat av: Angelica

Om ni får tråkigt, vilket jag knappast tror är möjligt) så ligger det en nudiststrand precis intill Noosa NP. Jag och Jossan provade en ytterst kort nudistkarriär där. Den började under en promenad till Noosa NP i 35 graders värme och tog abrupt slut när en Glenn ville presentera sig för oss i knähögt vatten och helst sitta på stranden och prata. Jossan och jag ville INTE lära känna Glenn......;)

2010-01-20 @ 22:11:11
Postat av: wanda

jag hoppas verkligen ni gjorde koaladansen i parken!!!?

2010-01-21 @ 05:28:50
URL: http://www.wgoesallin.blogspot.com
Postat av: potatis

ni har möjligtvis inte fått med er mina nycklar?

sjysst bilder, facebook.. hallå?

jo, ändrade planer för oss här igen. storstadsliv i sydney, vi ses där!

kramar

2010-01-21 @ 05:41:47
URL: http://www.metrobloggen.se/stopit
Postat av: Mango

riktigt coolt att se koala! jazzen är framhjulsdriven vilket knappast kan vara roligt ;)



Haahahah jaa, jag och pelle hade varit som glenn kan jag säga ;) vi hann dock inte med nudiststranden.. men det kommer mer har vi blivit utlovade av lokalbefolkningen ;)



wanda hur tror du man lockar till sig koalor?? ;)



hahaha du är fan störd! ;) va ska du med nycklar till? drar ni redan till sydney?? träffa våran rumskamrat, en av de pårökta engelsmännen i brisbane idag, verkade trött på jobbet!

2010-01-21 @ 06:34:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0