Koh Pe!

Dryga 6 veckor tills avresa!

Sitter i skrivande stund och beundrar Fiddes blogg-frenetsi! Bra att en av oss uppdaterar bloggen oftare än andra! Seriös karta dessutom Fidde! Bra!

På resfronten har följande hänt:

Idag har jag varit i kontakt med Våran trevliga rese-arrangör-boakre - Malin!! heja Malin!
Vi har iaf gått igenom mina sjukdomar, psykiska stabilitet, kriminalitet samt hurvida jag har barn (medvetna eller ej) :S
Allt detta för att söka visum i Australien, vilket inte är helt klart än pga krångel med au. ambasaden idag.. Hoppas det löser sig under morgondagen.

För överigt har vi fått intyg från Försäkringskassan om att vi faktiskt är dom vi är och får vara sjuka utan att bli pank..
Dessutom har vi tecknat försäkring hos gouda, och fått våra försäkringkort & även våra legitimationer för resan!

Tiderna på 5,5 km är just nu följande:

Erik:25,15
Fidde: 27,54

Lång tid kvar att träna!

Bifogar en bild från helgen...

/Koh palm

Flygrutt


Länderna verkar inte stämma så bra men annars är det flygrutten :D

Flygbiljetter bokade!

En helg blandad med nytta å nöje..
Parkering i sthlm bör undvikas.. framförallt på sherraton hotell, hette nog inte riktigt så men där betalade man per dygn med en summa av 375 svenska riksdaler.. vi hade en adress men ingen karta och en adress säger inte möe så vi gick till centralstationen och letade upp en karta.. ett tips till dom är att göra en karta över vart man hittar en karta och inte ställa ut den helt logiskt vid ut å ingången så man inte hittar den.. efter en liten strulig start kom vi iaf fram till kilroy, gick in och sa: -vi har ätit pannkaka!!
Satte oss med Malin och började gå igenom hela reserutten.. otroligt trevlig och bra service så efter 3 timmar hade vi bokat betydligt mer än vi räkant med när vi kom dit :P
Detta är nu klart:
-Flygbiljetter
-21 nätter  på YHA (Australien)
-2 nätter bangkok
-Bussbiljett på Nya zeeland
-Reseförsäkring
-Work & holiday visum
Reserutten blir lite annorlunda mot va vi först hade tänkt. Stannar en månad på nya zeeland och gör ingen mellanlandning innan vi åker till USA.

43 dagar kvar nu..


//Mango


Planering!

Tanken var att för någon vecka sen skulle pelle skriva ett inlägg å visa våran resefrisyr som vi skaffat oss i min källare.. men detta har fortfarande inte gjorts då han anser att man ska vara i rätt fealing när man gör ett inlägg.. sånna behov känner inte riktigt jag vilket också syns tydligt på populäriteten ;)..

Idag ska vi ha ett litet möte så fort pelle slutar jobbet..
Dagordning:
- Detaljerad reserutt
- Budget
- Vilka typer av jobb
- Försäkringskassan
- Dykcertifikat

På fredag bär det av mot Sthlm för ett möte med KILROY och vi ska få våra väskor! Förhoppningsvis kommer vi att preliminär boka dom sista flygbiljetterna också.

Eastcoast is the best

//Mango

East coast!

Till helgen bär det av mot mönsterås (en bete utanför oskarshamn (en bete utanför kalmar (ligger på östkusten)))! Ska ner och hälsa på reagge folket och räkna bultar.. kommer dessutom glida ner i en cabbe! kommer bli en härlig helg, behövs nu efter allt slit i solen uppe på A6 :P..

Den stora chocken är att pelle ska stanna hemma! hela veckan har vi hållt oss ifrån varandra mer eller mindre frivilligt! Det blir ju gärna så nu i det mogna vuxen livet, det är ju allsång på skansen å lotta på liseberg å nu är det ju sommar ernst.. man har liksom inte tid med sina omogna, galna och fria vänner.. NOT!

Resekompanjonen emmelie fyller år imorgon! Självklart har vi förberett detta noga.. Jag drar och pelle jobbar.. har blivit lite av en tradition att vi missar det så varför sluta??  

Sunken, sätt på kaffe!

//MANGOFIDDE


RSS 2.0