Första gemensamma natten, första gemensamma inlägget!

Gruppen har idag samlats för att avnjuta en skön natt ihop i mangos källare.. vi är nu packade och varsin rulle edet i väskan som ska torka bort de mesta överflödiga vätskorna! Från flera dagar av farväl kommer vi imorgon börja välkomma nytt folk och nya händelser :D..

Imorgon 14.30 bär det av mot Bangkok, Thailand. Här är tanken att mest ha semester och ta dyk-cert. även besöka grannländer så som malaysia, singapore samt vietnamn.. 1/11 Fortsätter resan mot Brisbane, Australien. Jobba och resa runt i 4 månader. 1/3 åker vi till Christchurch, Nya zeeland för 4 veckors bustur runt både syd och nordön. 1/4 åker vi mot sista landet USA där det fortfanarde är oklart va som händer men tanken är att bila från västra sidan till östra.

Följ oss nu här, vi ska uppdatera så ofta som möjligt och undvika smygreklam, för oss handlar detta inte om pengar utan om kärlek! så vi även kommer säga till dom thailändska damerna!

Daggs att smörja in varandra i lotion och sova någon timme innan vi snart ska upp igen, natti nattiFörsta gemensamma bloggandet!Sista putsningarna på väskorna

// Mango & Palm


Kommentarer
Postat av: Ewa

Lovar följa Er med stor spänning!! Behövs några tips så finns jag här, Erik vet :-)/EB

2009-08-31 @ 23:30:31
URL: http://www.ewablogg.blogspot.com/
Postat av: Örneling

Fy fan vad underbart det låter! Hade varit underbart att göra en sån resa! När ni är i Bangkok, passa på att ta er till MBK shopping center, 5 våningar med klockren snorbillig shopping(om ni nu inte redan fått det tipset). Sen ett annat tips, bär inga väskor genom tullen åt främlingar ;)

2009-09-01 @ 10:50:04
Postat av: Therese Green

Hallå lille bror jag missade dig ju :( Stod där på stationen vid kvart i sex men ingen fidde var där sen fick jag höra att ni åkt 5.23 Men vem vet jag funderar på att komma ner till Thailand och ta farväl så vi ses väl snart kram kram

2009-09-01 @ 19:24:28
Postat av: mango

hehe bra tips dar med vaskan! kontrollerna ar inte daliga precis nar man ska flyga lyckades anda fa med mig rakhyvel med 3 extra blad i handbagaget :D.. Syrran: jaa den gick ju lite tidagre an va jag sa.. du ar velkommen ner, stannar i bangkok idag med sen blire nog chaing mai :D inte bestamt oss riktigt vart den har resan ska styra mot..

2009-09-03 @ 09:36:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0