Om en månad bor vi i Bangkok!

30 Dagar och 3 timmar tills flyget lyfter... Sommaren i Sverigen har verkligen bara swischat förbi. Ja, åtminstone mins vi inte mkt från den, bara lite regn och inte en enda dag nere på stranden under mina 3v semester. Nytt rekord troligtvis.

I fredgaskväll hade jag smmankallat för res-möte. Vi hakade upp oss någonstans mellan Vietnamn & Singapore, så vi beslutade oss efter en kort stund att gå på krogen istället, vilket inte löste några problem med resan alls...
Skapade snarare fler.

Igår var det rävjakts-premiär och båda resenärerna gik ut i skogen för att känna lite svensk genuinitet såhär innan avresa. Det vi kom fram till var att det kanske inte finns några rävar i skogen, samt att försöker man trycka in 2 stora grankottar i näsborrarna så får man näseblod.
Efter dålig jaktlycka i skogen vill jag tillägga att Fidde fällde en Tysk brunstig 45-taggare på krogen, och de e oxå gott!

Idag blir det pyssel med Int-körkortet & en hel del Asien-research!
Planen för Thailand & våra 3-4 första veckor är följande: Landar Bangkok - Tåg söderut på östkusten via Hua Hin - Prachaup - Mot Koh Tao & Koh Samoi för dykning - Sedan tåg/buss ner mot gränse till Malaysia där vi kommer åka in på västra sidan är tanken.

Kommentera gärna om ni har åtsikter! Vi tar upp allt för diskussion!!
Fridens liljor, eller KOhkoookoh som det heter  på Thai

/El Palmo

Kommentarer
Postat av: Mango

Att du alltid ska hallucinera på fyllan! måste sluta med absinten!

2009-08-02 @ 15:40:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0