hydda vid vattnet!

skulle legat en del bilder här men dom kommer nog.. kanske.. palm är ute och dyker, jag (mango) har tappat bort laddarn till datorn och denna datorn lägger bilder lite vart den vill men vill ändå få ut något.. föreställ er bilder till varje text.. och ni med dålig fantasi gå in på denna sidan och kolla lite bilder: freesex.com.. ENJOY!

 

Mangopalms spott: Indonesien, Ache province, Pulau Weh, Eboh, Hydda vid havet

Local timma: Strax efter solnedgång

Stridsvärde: Glada, solbrända, dock nyktra..

 

Våran vistelse vid Lake Toba är nu över. Efter dans och fiske hann vi dessutom med att besöka det stor vattenfallet på ön, som vi redan första dagen tittat storartat på med stora längtande barnögon. Mango stannade dock hemma för att vila upp sig efter ett par tuffa dagar med Bintang och alldeles för dåliga erfarenheter av djungel och tät skog, som vandringen innebar. Men oj vad han missade! Regn bland annat. Och kaffe!

 

 

I helgen reste vi vidare efter en oslagbart grym turkväll då vi löste alla våra framtidsplaner i landet med stort I. Inte Israel alltså. Eller Indien. Hur som helst, vi lyckades första biten till Medan (3:3 största staden i indonesien) att få skjuss av våran guesthouse ägare som är en erkänt trevlig och tillmötesgående man hos backpackers, dock inte bästa bilföraren kanske. Men vi klarade oss bra, bara en gammal man med sin cykel fick offras! Vi begav oss därefter med bra hjälp från hans kompisar norr ut! Med lokalbuss! Med toa. Och den tackar mango för efter en hel natts diaréshock! Kul för honom!



Efter 12 timmar kom vi i alla fall fram, och mango kom ut glad och tom från toaletten, till staden Banda Ache. En stad med ett lite trist förflutet. För ett gäng år sedan var det lite knivigt med div väpnade konflikter, och som 2004 drabbades hårdast av alla av tsunamin. Bland annat finns det fortfarande båtar flera kilometer in från stranden uppe på hustak, som ett minne från vad som hände den 26 december. Det märks på människorna här nere att det har satt stora spår, och alla känner dom någon som fick offras till havet.


 


Nu befinner vi oss så långt norr ut man kan komma i landet, strax norr om ön Sumater på en liten ö som heter Pulau Weh, och som är känt för sin dykning. Någon sa att det är topp 10 i världen, dock har vi ingen säker källa på detta. Många ställen vi besökt är topp 10, eller topp 5 enligt dom själva!

Här bor vi nu i en liten trähydda, -2 meter från havet, 5 m över havet för det ringa priset av lilla menyn på mc donalds i Sverige, alla tre..

Här kommer vi att förbli under en veckas tid, och planerna innefattar bad, en massa dyk, sol i sinne, mamas hembakade bröd, bokläsning, chill, och pill!

Det går omöjligt med ord beskriva den platsen och den atmosfären vi befinner oss i, men därför kompletterar vi med lite bilder från platsen där idag solen skinit konstant och där vattnet har betydligt vackrare nyans än i resekatalogen där hemma, enjoy!

Vi har begränsat med internetuppkoppling här kan vi tillägga som en parentes, fast utan parentes då, ja, ni förstår.

 




 


Kommentarer
Postat av: Örneling

kul att "höra" från er igen. Låter ju inte alls tråkigt med sol bad och dyk=) Hur länge stannar ni där nere nu? Fick för mig att ni skulle till the land down under snart?

2009-11-18 @ 08:28:10
Postat av: mamma palm

Längtar efter mina pojkar!

2009-11-18 @ 14:58:30
Postat av: Tommy PPTE

Tjoho Fiddjock och Pjock!

Ville bara påminna om det underbara Sverige i November. Mörkt på morgonen till jobbet mörkt på em hem från jobbet. Regn i stora mängder, blåser som fan, drar in en storm i Skåne ikväll. 0 till +5 grader. Huga huga sicket väder, går man på stan ser man inte en enda leende människa. Visst låter det underbart? Längtar ni hem nu eller? :-)

Enjoy Asien "en masse" menas ni kan med solen, stränder, bad, billig öl och naturligtvis ert STORA äventyr.

2009-11-18 @ 19:01:25
Postat av: Örneling

Jesus vilken nice hydda! Hur kan normalt funtade människor längta hem när man har det så?! Härligt med undervattensbilder också:)

2009-11-19 @ 15:29:31
Postat av: mangomamma

Fin fågelholk ni bor i. Det är inte ofta man ser så oraka hus. Modigt att sova där. Hv fisk snygg. många kramar till Er

2009-11-19 @ 17:41:11
Postat av: mangomamma

Tack för senast Palm mamma det måste vi göra om. TRyggt boende lite orakt, Sjogarp om några år när nordan gjort sitt. Många kramar till Er alla och ät gott.Fidde, i Ausralien finns det jätte fina chokladmakare som har vissningar och provturer. Själv har jag hittat en i Gränna inte dum alls. Hejdåhejdå



2009-11-19 @ 19:53:50
Postat av: Emmi

Det ser så coolt ut att dyka, och vilket löga ni hade på stugan!! Förstaklass ju! :)

2009-11-20 @ 10:50:23
Postat av: Chris

hey dudes,



how are u doing? i m still in cairns and i love it. ;-) going to canberra 2morrow.



take care and have fun!

2009-12-16 @ 04:24:43
URL: http://www.mymapblog.com/aussiechris

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0