Chang i Chaweng

 

Mangopalm  Spot: Koh Samui - Chaweng

Lokal tid: 18:38

 

Dagen började med en sedvanlig continental brekfast. Därefter tog vi en MC-taxi till Fotbollsgolfens 18 hålsbana på ön. Visst låter det stort, exotiskt och ballt!

Efter 11 hål blev man servad med en kall cola, då hade palmen övertag med 2 pinnar. Sista 7 hålen spelades med hårda tävlingssinnen.

Jag har lovat mango att inte skryta eller säga vem som vann, då vi båda enar att det viktigaste är att ha roligt, inte att vinna. –Not.

 

Efter en så pass hård aktivitet (tog säkert en timma) behövde vi lite vila och chillade runt i staden, delade en lunch, hatade lite taxifolk, spanade in beachen, kom fram till att vi har det rätt bra, (vilket vi gör i stort sett varje dag) och sen gick vi och köpte oss ett par öl. Det hårda semesterlivet rullar därmed på och i skrivande stund står mango med mangon i luften och plockar fram plattången, jag äter chilinötter och kylen är påslagen på max-kya! Björn Rosenström i högtalarna och syrran och hunden!

Det vankas alltså utekväll i det största partykvarteret på hela Samui!

Mer om Björn imorgon då vi kommer att ha en liten minnesstund på kvällen för att hedra koserten på Sigges som vi i år för första gången på många år missar, men man kan inte få allt.

 

Bild nummer ett togs när vi anlände till guesthouset igår, petitesser menar vi. Så länge dom håller sig under halvmetern är det inget vi reagerar vidare på…

 

 

Toamonstret

 

trippel mc-taxi

 

Missriktad spark

 

Vilse på golfanan

 

FIkus

 

Förfest med KUNGEN Björn!

 

 

/Musketörerna


Kommentarer
Postat av: Pia Magnusson

Fidde man kan inte vara bäst hela tiden man måste ge andra en chans också. Nu är det helg geha.... och man jobbar som vanligt Ta nu inte ut er för mycket utan rasta med jämna mellanrum, Kram

2009-09-25 @ 15:12:13
Postat av: Mango

neee tydligen inte, sen hade pelle lite tur också ;) heheh jaa rasta har vi blivit grymt bra på det behöver ni inte ora er för ;)

2009-09-26 @ 06:25:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0