Dagen da vi drog ovanligt mycket Ronny & Ragge skamt

Mp:s Spot: Lost internet cafe med limegrona fotoljer i staden Surat Tini, Province Surat Tini, Thailand
Klockan ar nu strax efter 8 och har ar dagens Eko kvart i fem:
Skriver gor jag, Mango ocksa, men inte blogg.

Idag stallde vi klockan pa halv 8, for att hinna med allt vi vill gora nu innan vi maste fly landet som legala turister. Mango hade inga forvantningar vad gallde Palmens uppstigningsformaga, men tro det eller ej sa var bada uppe ur halmen strax efter halv 8! Palmen forst!
Vi tog varan lilla moppe, stannade pa en vacker restaurang (pa Koh Samui fortfarande, ja) nara havet, fast langt ifran nu da, ja, alltsa tidvattnet ni vet. Darefter akte vi pa kansla, kom fram till ett nytt omrade i djungeln dar det skulle finnas ett vattenfall och traskade dit, skyltat t.o.m! Omkring 2 km senare nadde vi platsen, ni ska veta att man definerar ett vattenfall pa ett lite annorlunda vis har an hemma i Sverige. Har ar det mest en back som rinner ner for klippor, inte ett 90graders fall.
Vi badade och tog mycket trevliga bilder, mycket trevliga! Ja kanner dom. Vandrade sedan ca 300 m nedfor fallet och tog sedan moppen sista halva varvet runt on innan vi var tvungna att lamna tillbaka den vid 1 tiden.
Fixade lite med packningen, kakade spagetti, hika en taxi och tog oss ner till piren mot fastlandet. Visst att resan skulle ta ca 3 timmar, men efter en och en halv gick alla av. Vi misstankte att nagot var fel. Sa vi gick oxa av, och tur var val det.
Sista biten till staden (med 130000inv) var det namnligen buss som gallde. Smatt forvirrade kom vi iaf pa bussen. Delade tankar kring vaxelladan pa en V-styrd bil och gick sedan av. Taxi till hotellet for en forsumlig slant, men da ingick oxa ett lurerifosok till ett annat hotell. Vi blev bittra. Val pa ratt stalle var vi utsvultna men fann snart Pizza company. Efter att vi skadat menyn och tyckte de var dyrt skulle vi ga vidare, da plotsligt blev det 2 pizzor for priset av en och vi fastnade i pizzatrasket for kvallen. Efter det en liten glass pa en glassbar. Livet ar tufft ibland. Har i staden finns det mang hundar. Folk kan lana hundar, folk kan ga ut med andras hundar. Valdigt fa vasterlanningar syns till och staden har inget att erbjuda turister i stort sett. Men who cares, we leave tomorrow morning!

Plan A for imorgon: Ta oss over gransen till Malaysia via landvagen (Ooooh, Spoookie). Forlat mamma igen.
Paln B: Finns det inga avgangar imorgon, leta upp Pizza Hut och prova salamipizzan, den verkar spannande, men vet inte, aldrig varit direkt glad i korv. Kanske vi tar en ol istallet.
Vi far se.


Waterfall, igen



Badenbaden



Like a waterfall



Jattehogt var det, saker 50 meter. Minst



Bildtext saknas



I backen sitter nacken..



Promenad i Surat Tini



Kopcenter. nej vi shoppar inte, vi soker foda!


De som soker finner




En mycket trevlig efterratt, mycket trevlig


//Palmango


Kommentarer
Postat av: Örneling

sista bilden var nog nästan den bästa tragiskt nog;)ser ju galet kul ut att hoppa från "höga" vattenfall och bara leva livet allmänt. Har hemlängtan börjat komma än då?

2009-09-28 @ 16:45:01
Postat av: Pia Magnusson

Den med choklad är din fidde eller? Tack för all denna upplysning om att det finns hundar överallt, nu kommer vi inte lämna detta landet. Mats tycker så synd om Er som måste utsättas för alla dessa hemska hundar. Kan ni inte köpa en riktig karta eller ta ut en på internetet, det finns massor av bra kartor där. Vi blir jätte nervösa när ni gör sådana farliga saker som gå vilse i sjumilaskogen. Många kramar från oss

2009-09-28 @ 23:14:57
Postat av: Anonym

Ni är fantastiska på att skriva killar! All beröm till er!

2009-09-29 @ 12:59:26
Postat av: mango

10 spann for en san glass overlever man med! ingen riktig hemlangtan an, dock kanns det att det va ett atgsen man traffa alla hemma..



klart chokladen va min ;) tog en till idag! hehe jaa kartor behovs ibland.. men over en skog pa ett berg hade nog inte hjalpt antar jag..



tack du anonyma!

2009-09-29 @ 15:10:18
Postat av: Emmi = den anonyma

He he glömde skriva vem jag var :P

2009-09-29 @ 22:35:51
Postat av: Palmen

Hehe, vi sag det pa IP nummret, sa tro inte du kan vara hemlig!!

2009-09-30 @ 09:14:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0