6 timmar öster ut – Mot topless och stringbikini! (Onsdagen den 14 april 2010)

MPs spot just nu: 30.000 feet över Grand Canyon

Bortspelat belopp i Vegas: lite osäkra

Vunne belopp i Vegas: omkring $10

Summa summarium: Klart back

Destination för dagen: Miami, Florida!

Veckor på resande fot: 32

 

Mangopalm sitter i skriande stund på säte 11A och 11B, flight 380 från Las Vegas – Charlotte, där vi mellanlandar för vidare transport söderut till Florida och Miami.

 

Mp har spenderat sina 5 senaste nätter på ett fint hotellrum (med porrkanals-tillval på tvn) i den mustiga Nevada-öknen, Las Vegas. Några dagar för avkoppling och reflektion.

Men igår kom vi på att vi måste ju besöka ”Grand Canyon” som tydligen skall vara en av världens största sevärdigheter. Eftersom att vi inte har något bättre för oss hyr (efter många om, men och telefonsamtal) vi en liten Hyundai. Rätt trevlig. Ljusblå, inget centrallås.

 

Hover dam!

 

Mango på Hover dam!

 

VI kör över 5 timmar öster ut i ökenlandskap, fullt medvetna om att det är ungefär lika långt hem. Förväntningarna var inte särskilt höga hos MP som så många gånger förr nått sina mål och tänkt; ”Jaha. Mhm. Jah,. okey.”

Och det kostar Dallas att göra någonting i staterna!! Priserna är billiga överallt, till en början. Gäller på allt från bilhyra till hamburgare på Donken. Sen ska det va skatt, dressing-avgift på burgaren, sugrörs-hyra, och då har du inte ens betalt brödet på hamburgaren. En liten bil som kostar 45 dollar kostar egentligen 110 dollar innan sista kvittot är skrivet. Överallt samma sak. Jävla tattare.

Litet sidospår där.

 

Skylt.

SNÖ!

Sten.

 

Tjockis.

 

Hur som helst, Grand Canyon, 4/5 toast! MP är enade om att detta är något ut över det vanliga skitsnacket och ryktena som folk har ang sevärdigheter världen över. Grejen är att GC överträffade verkligen våra förväntningar och det är tveklöst en av dom mest speciella platser vi besökt. Och då ska det tilläggas att Palmen har sett Pyramiderna i Egypten och Mango har sett grisar flyga.

 

utanför avspärrningarna :D

Filosoferna!

adrenalinsten.

vilsen man.

en ELK, vi såg 5!

...

Solnedgång, BEUtiful!

 

 

Mango menar ändå att höjdpunkten inte var själva kanjonen, utan den cyklist och den fågel som Palmen stolt lyckades upptäcka med sin lasersyn och som han visade Mango.

Tillbaka på rummet strax innan klockan ett, och vi var sletna!

 

06.30 ringer klockan och 2 (3 för palmen) snoozar senare är vi uppe, packar ihop sista pinalerna, 07.10 checkar vi ut och sedan lämnar vi hotellet med hyrbilen och kör mot flygplatsen, lyckas korttidsparkera innan 07.30. Letar upp incheckningsdisken och betalar ytterligare $50 (370kr) i någon form av bagageavgift innan vi lyckas bli incheckade för bording 09.15.

08.00 tillbaka till bilen och löser ut den mot en mindre kostnad från garaget, tillbaka genom stan för att tanka upp bilen innan vi lämnar tillbaka den. Kortet funkar inte. Skiter i att tanka. Kör efter ett par felkörningar ut till uthyrningsfirman (som igår inte var särskilt lojala och seriösa)och betalar 113 dollar (som sagt var det 45 från början). Känner att vi måste ta oss tillbaka till flygplatsen inom kort om vi ska hinna och planerar ringa taxi. Men då säger ”Ed” (som för övrigt ingen på firman kände till igår när vi sa att vi pratat med honom) att dom kör oss ut till flyget och MP anländer slutligen 09.15 till sin gate, då har vi dessutom hunnit med en bagel och en kaffe till frukost!

Förresten, har vi berättat att när vi flög bort från Sverige 1 September så åkte Niclas Wahlgren på samma flight som oss till Bangkok, de ni! Vart va laila bagge 1 sep?

 

 

Plan för de sista veckorna: Semester, Baywatchbrudar och rysk champagne till MP!

Njut av våren och vitsippsdofterna hemma, för snart kommer vi hem, slitna, orakade kön och utan presenter!

 

//Mimmi och Lotta


Kommentarer
Postat av: Lena

Tyvärr måste jag göra er väldigt besvikna ! Att sola/bada topless är förbjudet i Florida ! Det fick jag erfara när jag bodde där, första dagen på beachen utan bikini-bh (var bara 18 år då så det förklarar varför jag kunde sola topless). Polisen kom ganska snabbt efter att någon ringt och "skvallrat". Pinsamt men en erfarenhet rikare !

Kanske är det annorlunda nu, det var ju trots allt 30 år sedan !!!

2010-04-15 @ 22:45:46
URL: http://www.lenabratt.se
Postat av: Palmen

18 ar tycker MP ar pa gransen till for gammalt for att visa tuttarna.Vi tror reglerna har justeratsd lite med aren och har fatt vidgade vyer de senaste dagarna i brostkunskap. Tyvarr ar det val dock mest gammalt och sletet..

2010-04-18 @ 00:03:20
URL: http://mangopalm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0