Kvinnlig fägring (4/5)

ES spot: Topless , Miami beach, Florida

Antal dagar innan hemresa: 2

Antal medmotionärer:  2 ( o int va det fidde iaf)

Antal McDonaldsbesök:  Iaf 2 per dag

Bikinilinjen:  Välansad…

 

Då var det dags igen för två gästbloggare, denna gång i form av två tjejer...  Så håll i er där hemma!

Det är Eriks kära ”vän” Emilia och hennes själsfrände Sandra som har tagit sitt förstånd till fånga och åkt västeröver för att surprisa de två små vilsna resenärerna MP. Vi började vår tripp i New York för att därifrån ringa till grabbarna och berätta att vi var i närheten om de ville träffas, Erik blev en aning chockad så han fick ringa upp en stund senare när han kommit till sans för att se om det verkligen stämde. Och ja, det gjorde det!  Jag (Emilia) skulle egentligen ha åkt ner till Australien i vintras och mötts upp men efter vissa förhinder och besvikna miner så bestämde jag mig för att åka till USA ist och hälsa på utan att berätta… och det funkade. Nu är vi här och allt är frid och fröjd.

Ni har ju redan läst allt som vi gjort, nu skulle vi vilja ge vår version av den här veckan tillsammans med MP...

 

Tror att vi gav grabbarna en chock när vi kom eller var det de som chockade oss kanske??

Det här är vår slutsats. Livet är mer än McDonalds!!

 

 

 

Den här veckan har killarna fått uppleva kvinnlig fägring, rena underkläder, solkräm med kokosdoft, dålig humor, skoaffärer, grönsaker, tidiga morgnar, bar hud, topless solning, skönsång i bilen och dyra middagar med vin…

 

Det vi två däremot har fått uppleva är skitiga strumpor på sin huvudkudde, skor i sängen, trasiga kalsonger, Per Gessle, FHM, mindre skön sång, björnjakt, ännu lite mer McDonalds, öppen toadörr i alla lägen, gnisslande sängar, blaskig amerikansk öl, kött, KS-skämt, många timmar i ett trångt baksäte, pommes frites och allmänt manliga dofter… Fast ändå har vi känt oss som två kvigor på grönbete då vi fått åka västerut för att få lukta på blommorna så att säga.

 

 

 

Vi har varit här på semester vilket grabbarna har fått känna på, vi har visat dem allmänt bordsskick, kostcirkeln och kvalitetsshopping i form av underkläder och skor. Det finns ju ingenting bättre att spendera många timmar på J Synd att Claes Olsson inte finns här annars hade vi ju gärna följt med dem dit o kollat på tekniska prylar… NOT!!

 

 

 

 

 

 

 

Sista dagarna har ändå vart goa, mycket intim närhet, obetalda hotellrum, sol och bad i Miami Bitch, kubanska cigarrer och många öl och drinkar. Vi har som sagt njutit av tiden med MP!!

 

Stor puss till er båda, utan er vore Miami tråkigt!! Vi ses snart hemma i Svedala…

 

Tack och bock, vi trugar oss.

 

Emilia och Sandra <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0